Blended hulpverlening voor de sociale professional

Je krijgt een goed zicht op wat blended hulpverlening is en hoe je dat doet in overleg met en op maat van je cliënten, maar ook op maat van jezelf en je team of je organisatie. Op basis van concrete casussen wissel je uit en leer je van elkaar. Je krijgt concrete handvatten, tools en instrumenten mee. Na de vorming kun je verschillende vormen van blended hulp inzetten als dat nuttig is en past bij je cliënten en hun problematiek.

Hieronder vind je twee menu’s. Als jouw team of organisatie nog weinig of geen ervaring heeft met deze methodiek, kies dan het menu voor beginners. Is er wel al ervaring met meerdere cliënten, dan is het menu voor gevorderden geschikt. Elk menu is stapsgewijs opgebouwd, zodat je kunt kiezen voor een korte, gemiddelde of langere training, afhankelijk van je wensen en budget.

Onze menu’s dienen als richtlijn en de prijzen* zijn indicatief. Na een verkennend gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte.

*Al onze prijzen zijn exclusief kosten voor verplaatsing, locatie en catering.

BLENDED HULPVERLENING

VOOR BEGINNERS
1,5 uurhalve daghele dag
Visie op blended hulp
Randvoorwaarden bij organisatie, medewerkers en cliënten

Wat is blended hulp?
Mogelijkheden en uitdagingen

OF
(✓)


Uitwisseling blended hulp in je organisatie
(✓)

Wat heb nodig als hulpverlener?Wat heeft je cliënt nodig?Basis praktijkoefeningen (keuze uit werken met apps en tools, chatten, sociale media, beeldbellen)Maximum aantal deelnemers

geen

geen
16

Prijs

225 euro
450 euro
900 euro

BLENDED HULPVERLENING

VOOR GEVORDERDEN
1,5 uurhalve daghele dag
Wat is blended hulp?
Mogelijkheden en uitdagingen
Uitwisseling blended hulp met eigen casussen

Wat heb nodig als hulpverlener?Wat heeft je cliënt nodig?Verdiepende praktijkoefeningen (keuze uit werken met apps en tools, chatten, sociale media, beeldbellen)
Maximum aantal deelnemers
16
16
16

Prijs

225 euro
450 euro
900 euro